Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ PAO ABROAD




Αδέρφια μας, Παναθηναϊκοί, όλου του κόσμου...

Πλέον γνωρίζετε ποιοι είμαστε. Διαβάσατε τα άρθρα μας, την κραυγή αγωνίας μας για τον σύλλογο, συμμετείχατε στις καμπάνιες μας και βοηθήσατε τον Σύλλογο, είδατε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ που μπορούν να προκύψουν όταν όλοι μας, ανιδιοτελώς, βάλουμε την αγάπη μας για τον Παναθηναϊκό σαν ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!
Οι προσπάθειές μας, όμως δεν σταματούν. Τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού μας έχουν διαρκή ανάγκη για ενίσχυση!
Σε αυτά τα πλαίσια, ΣΗΜΕΡΑ προχωρούμε σε μια νέα προσπάθεια για την ενίσχυση του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, του πιο αγνού και υγιούς κομματιού του Παναθηναϊκού.

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη σειράς ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ για την απόκτηση ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ!

Σαφέστατα, ΟΛΑ τα ΕΣΟΔΑ από τις δημοπρασίες, πάντα με διαφάνεια, θα καταλήξουν εκεί ακριβώς που πρέπει, δηλαδή στην Μάνα του Λόχου, στα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού μας - Στους μικρούς, νεαρούς και άσημους αθλητές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σε παιδιά που το αξίζουν, ώστε να έχουν όλα τα εφόδια να αθληθούν και παράλληλα να γίνουν οι....νέοι Δομάζοι, οι νέοι Παπανικολάου, οι νέοι Κοσσόβες, που θα οδηγήσουν τον Σύλλογο Μεγάλο στην κορυφή!

Η «καμπάνια» δημοπρασιών του Pao Abroad, αρχίζει σήμερα 24 Νοεμβρίου 2013 με την δημοπρασία για τις υπογεγραμμένες επίσημες εμφανίσεις των τμημάτων Βόλλευ Ανδρών και Γυναικών:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=151174166545
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=151174174992

Κάθε εβδομάδα με την λήξη της προηγούμενης δημοπρασίας θα ξεκινά επόμενη!

Σειρά θα έχουν, μετά από μία εβδομάδα οι υπογεγραμμένες επίσημες εμφανίσεις των τμημάτων Ράγκμπι (Ιστορική ΠΡΩΤΗ Φανέλα!) και Μπάσκετ Γυναικών και ακολούθως (και τελευταία) την μεθεπόμενη εβδομάδα οι υπογεγραμμένες επίσημες εμφανίσεις των τμημάτων Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ Ανδρών!

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και θα διεξαχθεί μέσω της πιο διαδεδομένης και αξιόπιστης πλατφόρμας διαδικτυακών δημοπρασιών eBay.
Κάθε δημοπρασία θα διαρκεί μία εβδομάδα.

Οι αρχικές τιμές των υπογεγραμμένων εμφανίσεων είναι:

Βόλλευ Ανδρών: 150€ ($ 200)

Βόλλευ Γυναικών: 150€ ($ 200)

Ράγκμπι (Ιστορική ΠΡΩΤΗ Φανέλα!): 150€ ($ 200)

Μπάσκετ Γυναικών: 150€ ($ 200)

Ποδόσφαιρο: 200€ ($ 270)

Μπάσκετ Ανδρών: 200€ ($ 270)

Όλες οι λεπτομέρειες για την διαδικασία θα δίνονται μέσα από την περιγραφή της κάθε μίας στο eBay. Είναι εύκολα αντιληπτό, ότι λόγω του ότι απευθυνόμαστε σε όλους τους Παναθηναϊκούς, παγκοσμίως, οι περιγραφές των προς πώληση εμφανίσεων θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Για οποιαδήποτε, διευκρίνηση-πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε (εκτός από τον λογαριασμό στο eBay) και στα εξής:

Email: contact@paoabroad.com

http://www.facebook.com/PanathinaikosSupportersAbroad

https://twitter.com/PAOAbroad

Σας καλούμε να συμμετάσχετε και σε αυτή τη νέα μας προσπάθεια!

Δεν σας κρύβουμε ότι και εμείς θα θέλαμε να τις αποκτήσουμε όλες και ήδη κάνουμε τις ...οικονομίες μας!!!

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και την ΘΥΡΑ 13 καθώς και τις ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την βοήθειά τους και σε αυτή μας την προσπάθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου