Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

15/10/2013 – Ανακοίνωση Συνδέσμων ΕπαρχίαςΟ Ερασιτέχνης αποτελεί για όλους μας τη βάση του Παναθηναϊκού. Για το λόγο αυτό προσπαθούμε όλα τα χρόνια να τον στηρίζουμε είτε με την παρουσία μας, όταν αγωνίζονται τμήματα του σε διάφορες πόλεις της περιφέρειας, είτε με την οικονομική συνδρομή μας, όποτε και όπου μπορούμε.

Όμως, η φετινή χρονιά είναι διαφορετική. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ερασιτέχνης βρέθηκε στα χέρια μας. Εμείς, ως σύνδεσμοι της επαρχίας, δεν θα μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε από τη πρώτη στιγμή και να γίνουμε αρωγοί της νέας προσπάθειας. Η σκέψη της ανάληψης ενός τμήματος από όλους τους συνδέσμους της επαρχίας έπεσε στο τραπέζι στη γενική συνέλευση του καλοκαιριού και η απόφαση πάρθηκε άμεσα. Διαλέξαμε το Τμήμα Πάλης, ένα συμβολικό τμήμα για όλους εμάς που παλεύουμε καθημερινά για τον Παναθηναϊκό.

Μέχρι στιγμής έχουμε διαθέσει το ποσό των 3.000 ευρώ για την ανακαίνιση του χώρου που προπονούνται οι αθλητές κάτω από τη Λεωφόρο και άλλα 1.500 ευρώ στον προπονητή της ομάδας κ. Κοσσόβα. Επειδή όμως θέλουμε να κάνουμε πράξη τον ύμνο μας,θα διαθέσουμε άλλα 10.000 ευρώ σε αθλητές άξιους προκειμένου το τμήμα να διεκδικήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο την πρώτη θέση.

Καλούμε όλον τον κόσμο στην ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ερασιτέχνη (Κόνιαρη 45 & Λεωφ. Αλεξάνδρας) στις 20/10 και ώρα 17:00 πριν το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
                               
                       ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου